Videoporters i porters

Encara no hi ha cap comentari

Videoporters Lleida

Un porter o videoporter és un sistema electrònic destinat a gestionar les trucades de l’entrada a una casa, xalet o qualsevol tipus de recinte.

En la seva versió més bàsica trobem un intèrfon de doble comunicació carrer-vivenda-carrer, amb la possibilitat d’obrir la porta per permetre l’entrada a l’interior.

En llocs on hi ha més d’un habitatge, podem trobar una Placa al carrer amb un nombre determinat de polsadors amb el seu respectiu indicador de l’habitatge destinació de la trucada. A partir d’aquesta base, podem tenir una primera Placa que ens dóna accés a una recinte intern amb dues o més comunitats diferents de veïns amb les seves respectives Plaques.
En comunitats on per el nombre de veïns la Placa hauria de tenir unes dimensions intractables, tenim l’opció de la Placa Directori, on mitjançant un petit Display i un teclat numèric podem elegir entre tots els usuaris.
També podem posar el senyal del videoporter juntament amb la instal·lació de televisió, d’aquesta manera quant truquen a la porta, només cal canviar de canal per veure qui és.

Instal·lació de porters i videoporters

De porter a videoporter (sense obres)

Reparació de porters de totes les marques

Plaques carrer anti vandàliques

Videoporters amb control d'accés

Doble perímetre d'accés

Manteniment de comunitats

Canvi de telèfon de l'interior de la vivenda


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.