Condicions de compra

Les condicions de compra descrites a continuació, regeixen les relacions comercials entre tot usuari comprador (denominat d’ara en endavant “comprador”) de la nostra pàgina web alpsis.net, i la nostra empresa amb domicili social a l’Av. President Josep Tarradellas 32 – 25001 – Lleida. Espanya. (Denominada d’ara en endavant “Alpsis telecomunicacions“).

Aquestes condicions de compra són les úniques aplicables i considerem que una vegada que hagi fet una comanda, haurà acceptat sense reserves, les nostres condicions de compra després d’haver-les llegit.

Com realitzar una comanda

 • Per Internet a la nostra pàgina web (24h/dia, 365 dies a l’any).
 • Per telèfon, WhatsApp o Telegram al 610271053 (Albert) en horari comercial.

Especificacions i característiques tècniques dels productes

alpsis.net presta gran atenció a la informació relativa a les característiques tècniques i prestacions dels productes, mitjançant descripcions tècniques procedents dels fabricants, i de fotografies de qualitat que il·lustren els productes.
En cap cas ens farem responsables d’errors u omissions d’informació, continguts a la nostra pàgina web. Si per al comprador, alguna de les característiques tècniques del producte que vol comprar és indispensable, si us plau, contacti amb el nostre servei d’atenció al client, per corroborar aquesta informació.

Els nostres preus

Tots els preus de venda indicats a la nostra pàgina web es mostren en EUROS, i inclouen l’IVA.
alpsis.net es reserva el dret de modificar els seus preus en qualsevol moment. No obstant això, ens comprometem a aplicar les tarifes en vigor indicades a la pàgina web, llevat d’error u omissió en el moment de la realització de la comanda.

Disponibilitat

El termini de lliurament aproximat serà de 2 dies (els dies són sempre hàbils sense comptar caps de setmana, festius o ponts). Per enviaments a les Illes Balears, cal sumar-li 2 dies hàbils al termini indicat.
En cas de realitzar la compra quan el producte ja s’hagi esgotat, es procedirà al reemborsament de la quantitat per la mateixa forma en que es va fer el pagament.

Si un dels productes comprats no estigués disponible, ens comprometem a informar-lo, mitjançant un correu electrònic o trucada telefònica. D’aquesta manera el podrem informar del termini en què podrem enviar-li el seu producte o li oferirem una alternativa al producte comprat. En cas de no satisfer-li el nou termini i/o l’alternativa, anul·larem la comanda i si hagués fet el pagament, l’hi reintegrarem de la mateixa manera en què ho va fer.

En cap cas alpsis.net es farà responsable dels possibles retards en el lliurament per part de l’agència de transport. Posarem tots els nostres esforços en la ràpida solució de la incidència, però no ens podran demanar responsabilitats de cap tipus.

Instal·lació

El client pot lliurement instal·lar el material mitjançant els manuals entregats amb el material i/o ajuda tècnica professional telefònica a càrrec dels serveis tècnics de la nostra empresa.

També, i si així ho desitja, te la possibilitat de saber la tarifa d’instal·lació i afegir-la en tot moment amb els preus que apareixen a la pròpia pàgina de compra en cada un dels materials.

ATENCIÓ: Aquests preus d’instal·lació son per a tasques a realitzar a Lleida capital i fins un màxim de 50 Km (25 Km anada + 25 Km tornada). Per a qualsevol població fora d’aquest radi, s’haurà de cobrar quilometratge a part. Si te qualsevol dubte sobre si la seva població es dins aquest radi, si us plau, posis en contacte amb nosaltres a la pàgina de contacte.

Enviaments

Totes les comandes superiors a 199€ seran GRATUÏTES. Per a la resta, els ports seran de 6 € + IVA per a la Península i Balears, i de 12 € per a Canàries, Ceuta i Melilla. Si el seu destí és diferent, si us plau contacti amb el nostre servei d’atenció a client i li farem un pressupost personalitzat. La comanda sempre serà enviada a l’adreça que heu indicat en el moment de fer la seva compra.

Un cop realitzat l’enviament per l’agència de transport, li podrem facilitar, el nombre d’expedició perquè pugui contactar directament amb aquesta i pugui concertar lliurament. En cas que s’intenti realitzar el lliurament de la comanda per part de l’agència i el destinatari no estigués al seu domicili, el repartidor li dirà per telèfon o li deixarà una nota d’avís, perquè pugui concertar amb ells el lliurament. El lliurament sempre es realitza al portal, a nivell de carrer del seu domicili o empresa.

Tots els nostres enviaments estan assegurats, de manera que si hi ha qualsevol tipus d’incidència (pèrdua, trencament, etc. …), ens farem càrrec de reintegrar l’import de la compra al comprador o li enviarem un nou producte.

Al rebre la comanda és obligatori que el comprador revisi que tot està conforme amb la seva comanda i en perfecte estat. Si no estigués d’acord amb els productes lliurats, signi i indiqui a mà les anomalies que ha trobat en rebre’l (embalatge en mal estat, no coincideixen els paquets lliurats amb els de l’albarà de lliurament, etc. ….) a l’albarà de lliurament. En cas que hi hagi qualsevol incidència, només tenim 24 hores des de la data de recepció del producte, per reclamar a la companyia de transport. Un cop passat aquest termini el comprador es farà càrrec de les despeses ocasionades.

Formes de pagament i terminis

Posem a disposició del comprador varies modalitats per realitzar el pagament de la seva comanda:

 • PayPal: Pagament immediat. El sistema cancel·larà automàticament la comanda passats 30 minuts si no s’ha confirmat el pagament.
 • Contra reemborsament: Pagament en efectiu a l’hora del lliurament. Comporta un cost addicional de 3 €.
 • Transferència bancaria.
 • Bizum.

Si alpsis.net o la plataforma de pagament amb targeta, sospiten alguna anomalia o frau, ens reservem el dret d’anul·lar la seva transacció per motius de seguretat. El nostre departament d’atenció a el client es posarà en contacte amb el comprador per poder solucionar la incidència.

Canvi de producte o devolució

El comprador disposa de 7 dies naturals per canviar un producte, cas de no correspondre amb les característiques especificades. El primer canvi no suposarà cap cost per al client, sempre que sigui per un producte de similar import. En canvis successius, dins d’una mateixa comanda, s’haurà de fer càrrec de les despeses de transport que es derivin.
Dins d’aquest termini, podrà sol·licitar el canvi per telèfon al 610271053 o per email a 247suport@alpsis.net i se li informarà de la disponibilitat de la nova referència.
El client haurà de preparar la referència que vulgui canviar tenint en compte que:

 • Només s’acceptaran els productes que siguin enviats dins del seu embalatge original
 • No han d’haver estat utilitzats o muntats.
 • Han de contenir tot el que portaven en origen (accessoris, manuals, etc …)
 • L’embalatge original de venda no ha d’arribar espatllat o amb cinta d’embalar o etiquetes de transport enganxades directament sobre el mateix. Per a això haurà condicionar apropiadament.
 • El mateix transportista que lliuri la nova referència li recollirà l’anterior, la qual haurà de tenir perfectament empaquetada per procedir amb el canvi.
 • Per poder efectuar el canvi, el producte o productes a canviar, han de ser d’un import superior a 30 euros.

Garanties i Servei Postvenda

Tots els productes venuts a la nostra pàgina web tenen una garantia d’UN ANY per part de fabricant que el protegeix contra qualsevol defecte i altres vicis de fabricació.
Si el comprador ha de fer ús del seu dret de garantia, té abans de contactar amb alpsis.net. Depenent de la marca del producte, l’informarem dels passos a seguir, per a la ràpida solució de la incidència.

Si el producte no disposa de servei tècnic a domicili, ens haurà d’enviar el producte a ports pagats al nostre servei post venda, que rebrà el producte retornat i contactarà amb el fabricant o importador per solucionar la incidència.

Per a qualsevol reparació en garantia ha d’enviar una fotocòpia de la factura de venda a la banda del producte. Les despeses i riscos afegits per al transport del producte són a càrrec de client.
En cas de defectes i deterioraments deguts a circumstàncies exteriors, accidents, especialment accidents elèctrics, desgast, instal·lació i utilització no conforme a les instruccions de fabricant, s’exclou qualsevol garantia. També s’exclouen de la garantia dels productes modificats, reparats pel propi client o una altra persona no autoritzada pel fabricant.

En qualsevol cas, alpsis.net no acceptarà cap responsabilitat si el fabricant del producte, rebutja aplicar tal garantia per les raons anteriorment exposades.

Litigis i responsabilitats

alpsis.net no es fa responsable de les conseqüències que puguin resultar d’una utilització inadequada dels productes venuts a la nostra pàgina web.
Sota cap circumstància, alpsis.net serà tingut com a responsable de cap dany o perjudici de cap tipus sorgit de, o en relació, a l’ús d’aquesta pàgina web.
Haurà d’indemnitzar alpsis.net contra qualsevol dany o perjudici que resulti de l’incompliment per part seva de les presents condicions o de l’ús del contingut d’aquest web sense prèvia autorització.

Si alguna estipulació de les presents condicions manca o passés a mancar de validesa o resultés no executable segons el dret aplicable, aquesta estipulació no tindria efecte, però només en la mesura d’aquesta manca de validesa, i no afectarà a cap altra estipulació de les presents condicions.

Aquestes condicions d’ús han de ser interpretades i estan regides per la legislació espanyola vigent. Qualsevol disputa derivada d’aquestes condicions haurà de dirimir davant els tribunals de Lleida (Espanya). No obstant això, això no impedirà a alpsis.net exercir el dret a resoldre qualsevol litigi en una altra jurisdicció competent.

Condicions generals

Accedint a alpsis.net, el comprador es compromet a respectar les Condicions generals, les condicions de compra i les Condicions d’ús que figuren a continuació.

Propietat d'aquesta pàgina web

Tots els drets d’aquesta pàgina web, el seu contingut, les imatges, textos, disseny i programari són propietat de Alpsis Telecomunicacions.
Tots els elements d’aquesta pàgina, incloent sense limitacions, el seu disseny i el seu contingut estan protegits per les lleis de la Propietat Intel·lectual, Propietat Industrial i tractats internacionals referits als Dret d’Autor.

Responsabilitats

Encara que Alpsis Telecomunicacions posa el màxim esforç a garantir la precisió i exactitud en el contingut d’aquesta pàgina web, aquesta pot contenir errors o inexactituds. Conseqüentment no garantim la veracitat, la fiabilitat o l’exactitud del seu contingut.
alpsis.net rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web de terceres parts connectades per enllaços (links).
Sota cap circumstància, Alpsis Telecomunicacions serà tingut com a responsable de cap dany o perjudici de cap tipus sorgit de, o en relació, a l’ús d’aquesta pàgina web.
Haurà d’indemnitzar Alpsis Telecomunicacions contra qualsevol dany o perjudici que resulti de l’incompliment per part seva de les presents condicions o de l’ús del contingut d’aquest web sense prèvia autorització.

Divisibilitat

Si alguna estipulació de les presents condicions manca o passés a mancar de validesa o resultés no executable segons el dret aplicable, aquesta estipulació no tindria efecte, però només en la mesura d’aquesta manca de validesa, i no afectarà a cap altra estipulació de les presents condicions.

Legislació i jurisdicció aplicable

Aquestes condicions d’ús han de ser interpretades i estan regides per la legislació espanyola vigent. Qualsevol disputa derivada d’aquestes condicions haurà de dirimir davant els tribunals de Lleida, Espanya. No obstant això, això no impedirà a Alpsis Telecomunicacions exercir el dret a resoldre qualsevol litigi en una altra jurisdicció competent.

Modificacions

Alpsis Telecomunicacions es reserva el dret a canviar el contingut d’aquesta pàgina web, en qualsevol moment i sense previ avís.