Alpsis telecomunicacions

Alpsis Telecomunicacions és una empresa instal·ladora de productes electrònics de seguretat i telecomunicacions, que basa la seva activitat principalment en el sector serveis. Estem situats a Lleida i podem desplaçar-nos on se’ns necessiti. Fidels abans de res, als nostres principis de compromís amb el client, fem tota classe d’instal·lacions professionals.

Fa molts anys que ens dediquem a aquest sector. Comptem amb un departament tècnic qualificat i en constant aprenentatge. El nostre esforç de superació, ens ajuda a aconseguir magnífics resultats en tot tipus d’instal·lacions. Tenim molta experiència, sabem el que fem, i si ens ho permets ho podem fer per a tu.

Els nostres serveis professionals

alpsis.net

Ara a més, hem obert la nostra pròpia botiga en línia per oferir un millor servei. També, com no, per augmentar els nostres clients. Ràpida, moderna i accessible. Aquí, pots triar entre els diferents Kits ja preparats per ser fàcilment instal·lats.

Finalment, pots triar muntar-los tu mateix, o sol·licitar els nostres serveis.

Alguns dels nostres productes online

Diga’ns les teves necessitats i et donarem solucions concretes. La nostra missió, és sobretot, complir amb les tasques i projectes donant un servei de qualitat. L’important no és la venda. L’important és satisfer al 100% les necessitats del client, i aquesta satisfacció, per tant, ha de ser resultat d’una estreta col·laboració. Això també, ens permet oferir millors solucions amb la suma de el coneixement, l’experiència, el servei i un bon producte.

Som àgils, eficaços i professionals, per això entre els nostres clients es troben particulars, comunitats de propietaris i empreses.

Truca’ns sense cap tipus de compromís. T’atendrem personalment, et donarem la nostra opinió i et recomanarem la millor solució per fer realitat el teu projecte.

Alpsis gerencia