Perquè és important un servei de manteniment?

Com mana la tradició, en el moment més inesperat, us pot sorgir una avaria de molts tipus a l’habitatge o comunitat de veïns.  Aquesta situació pot afectar la seva rutina. En aquest moment és important comptar amb un tècnic especialista de confiança per solucionar el seu problema, i pugui d’aquesta manera tornar a la seva vida habitual.

Servei de manteniment i posada en funcionament

Servei de manteniment i posada en funcionament

A Alpsis Telecomunicacions som tècnics especialistes en electrònica amb molta experiència en resoldre multitud de problemes. Realitzem serveis de manteniment, reparació i instal·lació d’antenes, tant Televisió Digital Terrestre (TDT) com via Satèl·lit, porters i vídeo porters automàtics, alarmes d’intrusió, sistemes de vídeo vigilància …

Ens traslladem a Comunitats de Veïns, habitatges individuals o empreses. Hem tingut, tenim i tindrem molts i bons clients que sempre repeteixen per la confiança dipositada en nosaltres i la nostra empresa.

Parlem i ens comuniquem perfectament amb els teus dispositius electrònics

Televisió digital terrestre

La Televisió Digital Terrestre ens proporciona més qualitat, més serveis, i més oferta, per això és més important la captació, adaptació i distribució.

Televisió per satèl·lit

La televisió per satèl·lit, és la millor solució allà on el terreny no permet la recepció terrestre, ja que el Satèl·lit sempre està en cobertura.

Alarma intrusió

Un sistema d’alarma d’intrusió, és un element de seguretat passiu, el que vol dir que no evita una intrusió, però si que és capaç d’advertir d’ella

Videovigilància

S’anomena circuit tancat ja que és un sistema pensat per a un nombre limitat d’espectadors, al contrari del que passa amb la televisió convencional.

Videoporters i porters

Un porter o videoporter és un sistema electrònic destinat a gestionar les trucades de l’entrada a una casa, xalet o qualsevol tipus de recinte.

Control d’accés

Un control d’accés és un sistema que, com bé diu el seu propi nom, té un control dels usuaris que tenen accés a un recinte i/o instal·lació.